Helder verhaal. Winstgevende teksten.

Zodat bezoekers klanten worden.

Je wil nu écht die oude website aanpakken. Je was toen al zo aan het worstelen om de woorden op papier te krijgen. Weer door dat hele traject gaan? Je wordt al moe als je eraan denkt. 

Of je hebt simpelweg geen tijd om je teksten te herschrijven. Jij bent druk bezig om klanten binnen te halen. Je hebt afspraken, dingen te doen. “Dat gedoe laat ik lekker over aan een professional’, denk je. 

Anke Lommen

“Wat is mijn waarde voor anderen? Dat werd me na het samenwerken met Esther pas echt duidelijk. Haar kennis, kunde en positieve vibe gaven mij een boost om anders te kijken naar de inhoud van mijn website. Een absolute aanrader want de inhoud van je pagina is net zo belangrijk als de vormgeving.”

Want je wil is dat jouw site een goede indruk geeft van wie je bent en vooral wat je de ander te bieden hebt.
Dat jouw site aansluit bij het verhaal dat je aan tafel bij potentiële klanten vertelt.

Dat jouw site voor je werkt in plaats van tegen je. Dat mensen die je site hebben gelezen je bellen en zeggen: “Ik zag je site. Dit is precies wat ik zoek! Kunnen we een afspraak maken.”

Ben je klaar met dat geworstel? Wil je in een lekkere schrijfstijl laten zien wie jij bent en wat je klanten te bieden hebt?  Dan zit je hier goed.

Winstgevende teksten

De resultaten van dit pakket 

De 3 belangrijkste pagina’s van je website zijn binnen een week klaar. Je weet door het usability-advies die je hebt gekregen dat alles op de juiste plek staat en je menu helder is voor bezoeker. Jij bent klaar om je website aan je netwerk en potentiële klanten te laten zien!

 

 • Bezoekers zien in één oogopslag waar je voor staat en wat je voor ze kan betekenen op je homepage. Daarnaast is pagina duidelijk en kunnen bezoekers snel de pagina vinden waar ze willen zijn.

 • Je salespagina laat op een No Bullshit manier zien op welke manier jij kan helpen om zodat jouw klanten hun doel behalen. Geen sales teksten maar lekker leesbaar op een no-nonsense manier.

 • Door de over-mij pagina kunnen bezoekers maar één conclusie trekken. Bij jou moeten ze zijn! Waarom? Omdat jij op deze pagina laat zien wie je bent, waarom je doet wat je doet en op waarom jij anders bent dan anderen.


 • Alle teksten op de juiste plek zodat bezoekers ze ook zien. Een helder en duidelijk menu waar we het woord ‘diensten’ hebben vervangen door concrete woorden die goed beschrijven wat jij voor de klant doet. En een footer die ervoor zorgt dat bezoekers niet ophouden met klikken als ze onderaan je pagina zijn. 

Waar we mee aan de slag gaan:

Wat je krijgt als je voor winstgevende teksten kiest

 

 1. Van te voren krijg je de heldere vragenlijst
  Tijdens het beantwoorden wordt super duidelijk wie je bedient, welk probleem je oplost en in welke woorden we dat moeten gaan vertellen.
 2. De samen schrijfdag
  Een hele dag samenwerken aan jouw pagina’s met als resultaat een duidelijke opzet voor homepage, salespagina en over-mij pagina.
  Ik heb je site doorgespit. Jouw antwoorden goed bekeken en ben goed voorbereid. En dan hup, samen aan de slag. 
  Eén google document. Samen achter de laptop. Ik tik. Jij leest mee en doet af en toe een voorstel. Samen maken we er een nieuwe zin van. Waarna jij uitroept: “oh ja, dit is precies wat ik bedoel.”

  We sluiten af met advies over het menu, je footer en waar welke tekst het beste kan staan. 
  Dáág maanden worstelen. Maar in één dag helderheid en concrete teksten. Van 10 uur tot 16.30 uur gaan we er samen tegenaan.


 3. Drie dagen na onze schrijfdag plannen we een zoom call in voor 60 minuten.
  Ik heb de teksten hier en daar nog wat aangepast. Dingetjes afgemaakt en nu gaan we dat samen bespreken.
  Weer dat document open en samen bekijken we de geschreven zinnen nog eens kritisch.
  Moet er nog een kop worden veranderd? Staan alle zinnen op de juiste plek? Of kan er een zin nóg beter? (het antwoord is ja, en dat blijf je houden kan ik je verzekeren.) 

Vanaf 1.100, excl btw

Is dit pakket wel wat voor mij?

Ja,

Als je je in de dienstensector zit en al weet wie je bedient en welk probleem je voor je klanten oplost.
Als je van een vertellende stijl houdt.
Als je concreet wil benoemen hoe jij jouw klant helpt bij het halen van zijn doel.
Als je je kan vinden in een no-nonsens aanpak.

Nee,

Als je nog niet weet wie je bedient en welk probleem je voor je klanten oplost. Zonder deze kennis wordt het erg moeilijk om goede teksten te schrijven. Als je het nog niet weet, focus eerst daar op en kom dan later bij me terug. Dan gaan er er alsnog samen hard tegenaan.

 

 

Hi, Ik ben Esther

Ik help ondernemers in de dienstensector om door middel van woorden en zinnen meer uit hun business te halen.

Door jouw verhaal helder te vertellen. Verpakt in aantrekkelijke teksten die goed weglezen. Waardoor potentiële klanten die jouw website hebben bezocht niets anders kunnen denken dan; 'dit is precies wat ik zoek!'

Als oud-journalist, doelgroepdenker en usability-gek doe ik niets liever dan goede stukken tekst schrijven.
Kort en bondig. Concreet.
En op een no-nonsense manier.
Want tja, die Rotterdamse mentaliteit.. dat gaat er niet meer uit.

Meer weten over mij? Bijvoorbeeld hoe ik als Rotterdamse in Limburg belandde en aan het ondernemen sloeg?

Veelgestelde vragen

Het plaatsen van de teksten op de site. Zit dat ook in dit pakket?
Nee, dat moet je of zelf doen of laten doen. Wat je wel hebt is een geweldig document vol met pakkende copy.

Worden de teksten geoptimaliseerd voor SEO? 
Met het schrijven van de teksten houd ik rekening met de vindbaarheid op Google.

Kunnen we niet in mijn CMS systeem werken en het rechtstreeks op de website aanpassen?
Nee, dat doen we pertinent niet.

Als ik niet tevreden ben, krijg ik dan mijn geld terug?
Omdat je er bij bent als we het schrijven, je suggesties kan doen en je continue bij de teksten kan gedurende onze samenwerking, krijg je geen geld terug, mocht je aan het einde niet tevreden zijn.

Als ik dit wil doen, moet ik alles dan in één keer betalen? 
Nee, je betaalt 60% vooraf. Daarna krijg je de vragenlijst toegestuurd. De laatste 40% betaal je voordat we ons zoom gesprek hebben.

 

Ik wil dit doen! Wat is de volgende stap?

Vul het contactformulier in en vertel om welke website het gaat en waar je tegenaan loopt. Binnen 48 uur kom ik bij je terug en maken we een Zoom afspraak om te kijken of we echt een match zijn. De Zoom afspraak duurt 30 minuten.